Při nákupu se nezapomeňte zaregistrovat, po prvním nákupu a úhradě již uvidíte lepší ceny. Více informací: Věrnostní program

Hodnocení obchodu

5,0 127 hodnocení
Přidat hodnocení
5
123x
4
4x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
LH Avatar autora Lukáš Horník | 25.6.2020
Vše v naprostém pořádku, zásilka dorazila jak bylo avizováno. Objednám si zase, za mne spokojenost.
MM Avatar autora Miloslava Mrazkova | 22.6.2020
S nákupem spokojená nejsem! Zásilka přišla včas, ale objednala jsem si dle nabídky úplně jiný produkt. Příchuť i obsah nikotinu byly stejné dle objednávky, ale balení bylo úplně jiné než je zveřejněno v nabídce. Na obalu je uveden i jiný distributor a stát ze kterého je dovážen, takže tady si opravdu již nic neobjednám.
MZ Avatar autora Milada Zelenková | 16.6.2020
P Avatar autora Petra V. | 11.6.2020
S nákupem jsem byla spokojená, pan majitel je moc milý a ochotný. Odeslání bylo rychlé a vše v pořádku dorazily. Ráda nakoupím znovu.
Z Avatar autora Zed K. | 9.6.2020
Vše v naprostém pořádku, výborná komunikace a rychlé doručení. Doporučuji!
P Avatar autora Petr | 4.6.2020
Super přístup, vstřícné jednaní
Avatar autora | 31.5.2020
+ Vše v pořádku,doporučuji.

RN Avatar autora Radomír Novosád | 31.5.2020
Naprosto mně vyhovuje, oceňuji prodejce, je výborný
Avatar autora | 24.5.2020
+ Rychlé dodání
+ Výhodný nákup

Obchod má přijatelné ceny produktu, je to spolehlivý obchod.
MV Avatar autora Miroslav Vykoukal | 23.5.2020
Avatar autora Lucie Šuráňová | 22.5.2020
JL Avatar autora Jan Ledvina | 17.5.2020
Vše v pohodě
Avatar autora | 16.5.2020
velký výběr, dobré ceny.
Avatar autora (Administrátor) 2.7.2020
Vážený zákazníku, děkujeme za Vaše hodnocení. Budeme potěšeni, pokud se budete i nadále obracet na nás. Třeba si vyberete i z novinek, které naleznete zde: http://www.liquashop.cz/nove-pridane-e-cigarety-a-prislusenstvi/
JV Avatar autora Jiřina Vojvodičová | 15.5.2020
Super
Avatar autora Václav Šrámek | 15.5.2020
Vynijající e-shop, nakoupil jsem podruhé a pokaždé rychlé doručení zboží, které odpovídá popisu na stránkách e-shopu. Velmi dobrá komunikace a oceňuji věrnostní program a odměnu za platbu na účet. Jen tal dál.
Avatar autora Drahomíra Řezáčová | 14.5.2020
Super????
LH Avatar autora Libor Holan | 14.5.2020
Vše OK, přehledné a rychlé. Doporučuji
Avatar autora | 10.5.2020
- Delší čas na doručení 5 dní,
- Amatérské zabalení, vycpanou zmačkaným papirem a zabaleno t,zv na koleně.

SS Avatar autora Svatoslava Sedláková | 9.5.2020
Rychlé vyřízení, doporučuji.
RN Avatar autora Radomír Novosád | 1.5.2020
Nemám žádné připomínky, jsem spokojen s přístupem prodávajícího i s cenami.

Stránka 1 z 7 , položek celkem: 127

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.